• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Anna Top

Klassisk T-shirt med rak passform, rund halsringning och korta ärmar i ett mjukt bambu lyocell-tyg.

Artikelnr: 1003087
Inkl. moms:
400 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Klassisk T-shirt med rak passform, rund halsringning och korta ärmar i ett mjukt bambu lyocell-tyg. Materialet andas, är skonsamt mot känslig hud och har antibakteriella egenskaper.
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Snygg både till kavajen och ett par shorts

  Material: 95% Lyocell bambu, 5% Elastan

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg White
  Tvättråd 30° kall maskintvätt - Torktumla ej
  Ursprung
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Movesgood är till för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse våra kunder med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet med en längre livscykel. Vi drivs av vårt syfte och motivation till förändring och medvetenhet om de sociala och miljöfrågorna inom modeindustrin.

   

  Vi skapar medvetet plagg som är mjuka och vackra med hållbara och etiska metoder i centrum. Vi anser oss vara en del av rörelsen som arbetar för att förbättra modebranschen och är stolta över att endast använda miljövänliga material och metoder; hantera vår försörjningskedja noggrant genom vår Lean Production-modell; använda partnerfabriker med bra arbetsförhållanden; och letar kontinuerligt efter sätt att minska vår påverkan på planeten utan att kompromissa med design och kvalitet. Vi har tagit fram Movesgood Manifest nedan som beskriver hur vi gör vår del.