• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Barbette

Barbette är en klassisk Custommade poplinblus i ekologisk bomull och med halskragedesign.

Artikelnr: 1003167
Inkl. moms:
2 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Barbette är en klassisk Custommade poplinblus i ekologisk bomull och med halskragedesign. Blusen knäpps fram och är designad med pärldetaljer. Det är den perfekta blusen för alla vardagliga och festliga looks.
  Passform: Normal i storleken

  Material: 100% Ekologisk bomull

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Bright White
  Tvättråd 30° skontvätt - tvättas med avig sidan ut - tvättas med liknande färger - klormedel får ej användas - får ej torktumlas - strykjärn 1 prick - kemtvätt P
  Ursprung
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Custommade grundades i Köpenhamn 2002 av Christian Dam. Inspirerad av en dröm om att skapa skräddarsydda och vackra kläder för den oberoende kvinnan. Custommade erbjuder en rad urbana saker som tilltalar en modernt och kosmopolitisk kvinna som längtar efter enkel förfining. Custommade drivs kreativt av grundare och creative director, Christian Dam och huvuddesigner, Anne Rasmussen. Med fokus på tidlösa mönster med modern kant och energi speciellt med fokus på tyger med en fantastisk känsla skapar Custommade prisvärd lyx. Med sin starka varumärkesidentitet understryker den den sofistikerade designen perfekt på ett lekfullt och charmigt sätt. Poetisk, drömmande och modig nog för att klä upp sig för en snabb resa till Paris.