• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0
-50%

Cam Leather Belt

Höstens snyggaste accessoar! Använd till klänning, blus eller skjorta.

Artikelnr: 12901
Inkl. moms:
1 000 kr
500 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Höstens snyggaste accessoar! Använd till klänning, blus eller skjorta. Markera midjan och du skapar en feminine siluett!
  Passform: One Size Stylingtips: Knyt en knut där bak eller dra den två varv med knuten fram

  Material: 100% läder

   

  -50%
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Rosa
  Tvättråd Torka av med fuktig trassa
  Ursprung
  Lev Art Nr: 37903
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Trots namnet är det här ett märke som designar moderna kläder för trendkänsliga kvinnor. Varumärket har funnits i över ett decennium och tillverkar vad de själva kallar för ”casual feminine wear”. Detta kan kort översättas som lediga fritidskläder med en hög trendfaktor. Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna. 

  Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna.

  För kvinnor som vågar synas, var de än befinner sig!