• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0
-50%

Celine top 38

Celine är en iögonfallande off-shoulder topp i ett drömskt grått tylltyg.

Artikelnr: 15977
Inkl. moms:
2 500 kr
1 250 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Celine är en iögonfallande off-shoulder topp i ett drömskt grått tylltyg. Toppen är detaljerad med volanger, har en lite lös passform och transparent material på ärmarna. Celine är den perfekta följeslagaren för festligheter. 
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Styla tillsammans med Dee Leggings för den ultimata looken!

  Material: 100% nylon Foder: 68% acetat (FSC-certifierad), 32% polyester (GRS-certifierad)

   

   

   

  -50%
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Grey
  Tvättråd Vi rekommenderar att du vädrar detta plagg istället för att tvätta - Om du behöver tvätta i vatten - använd naturlig tvål och tvätta endast fläckar för att undvika slöseri med vatten och onödigt slitage
  Ursprung Litauen
  Lev Art Nr:
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ida Sjöstedt är ett svenskt varumärke känt för den drömska estetiken som skapats av grundaren och creative director Ida Sjöstedt. Hennes design är en lek med kvinnliga stereotyper då hon alltid fascinerats och inspirerats av den komplexa kvinnorollen -alla från sagoprinsessor till punkiga rebelltjejer och tuffa karriärkvinnor får plats i hennes kreativa universum.

  Ida Sjöstedt har en bakgrund i klassiskt skrädderi och en examen i modedesign från Londons University of Westminster. 2001 grundade hon varumärket Ida Sjöstedt, och hon har sedan dess varit en föregångare på den svenska modescenen inom fest- gala och brudmode, då hon sedan start injicerat en stor portion glamour i ett land mest känt för sin minimalism. 2016 erhöll Ida Sjöstedt tidningen Elle’s prestigefyllda pris som årets designer och 2017 Habit galans modepris.