• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Cerise Wide Cropped Pants

Perfekt välproportionerad beskuren byxa med en kroppsflatterande paspelfickedetalj.

Artikelnr: 22258
Inkl. moms:
1 900 kr
1 140 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Perfekt välproportionerad beskuren byxa med en kroppsflatterande paspelfickedetalj. Tillverkad i en lätt jerseyliknande material
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Matcha med Briani Jacket och Latia Long Shirt för en komplett look

  Material: 67% manmade fibre, 29% viskos, 7% elastan

   

  -40%
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Kamel
  Tvättråd Fintvätt 30° - Tvättas med avigsidan ut
  Ursprung Europa
  Lev Art Nr: 024L2983
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Som ett av de ledande danska modemärkena tillgodoser SAND Köpenhamn
  till världsmedborgaren, som uppskattar en stor känsla av detaljer, de finaste
  material, perfekta snitt och modernt premiummode.
   
  Berättelsen om SAND Köpenhamn

  Historien om SAND Köpenhamn är inte bara historien om ett av de mest framgångsrika och utbredda danska modemärkena någonsin; det är också historien om verklig kreativitet, en passion för hantverk och ett skarpt öga för vackra produkter
  SAND Köpenhamn grundades i Danmark, men djupt förankrat i fin italiensk mode, och gifter sig med det bästa av två traditioner: skandinavisk känsla av design och stil - passion för tyger, tryck i högkvalitativa kvaliteter.
   
  När Søren & Lene Sand grundade SAND Köpenhamn 1981 hade de en vision om att kombinera det bästa av norr och söder för att ge ett modernt utseende i hög kvalitet med bara de finaste tygerna från italienska vävare. Och från början hade de idén att skapa bärbart mode, förankrat i den skandinaviska designtraditionen och förfinade genom känslan av stil som kommer från en djup förståelse av kvalitet.
  Kollektionerna idag är alltid på plats, extremt bärbara och lätta att älska och kombinera över årstider och modetrender för ditt eget, personliga uttryck.
   ”Vi är inte bara ett modeföretag som tillverkar kläder. Det finns många tankar bakom varje kollektion, mycket kreativ energi i varje objekt. Inte bara på grund av känslan av tyger eller föremålens skönhet utan också för att du kan bära allt med lätthet och känna dig bekväm var du än är ", säger Søren.