• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Cirrus No.2 Travel Steamer - Pink

Ja, den här steamern är ett utmärkt alternativ till strykjärnet! Den är effektiv och lättanvänd – fungerar lika bra i hemmet som på weekend- eller affärsresan.

Artikelnr: S-0223
Inkl. moms:
1 300 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Ja, den här steamern är ett utmärkt alternativ till strykjärnet! Den är effektiv och lättanvänd – fungerar lika bra i hemmet som på weekend- eller affärsresan. Steamern klarar alla sorters tyg; från sidenblus till linneskjorta. Dina kläder blir släta och presentabla. Ångan reducerar även ofräscha lukter och tar bort ytlig smutsSteamingAtt steama är ett enkelt, tidsbesparande och mer skonsamt alternativ till att stryka. Att steama är dessutom mer hållbart eftersom det minskar behovet av att tvätta kläder som bara behöver fräschas upp. Om du steamar dina kläder efter användning istället för att tvätta dem kommer de att hålla betydligt längre. Kläder vi kallar utslitna är nästan alltid urtvättadeSteamade kläder blir... - släta och mjuka- fräscha – ångan reducerar odörer, bakterier och damm- mer intensiva i färgerna- betydligt mer långlivade (än hårt tvättade och strukna plagg)Hur funkar det?Ångan från steamern får textilfibrerna att svälla och återfå sin naturliga form. Att steama är som att vädra kläderna; ofräscha lukter försvinner och mängden bakterier reduceras avsevärt. Du kan steama alla typer av textilier (förutom läder och mocka- som inte tål vatten) och därför kan du även ånga de plagg som inte tål att strykas För mer information se Tutorials (instruktionsfilm) Art no:  0112

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Pink
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Sverige
  Lev Art Nr: 0112
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Spara tid
  Att steama sina kläder är ett snabbt och smidigt sätt att göra dem både skrynkelfria och fräschare. Det behövs ingen strykbräda, och en steamer blir varm på bara några sekunder. Så snart du lärt dig den enkla tekniken, kan du steama en klänning eller en skjorta på ett par minuter.


  Tvätta mindre
  Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

  Plagget får en längre livslängd 
  Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.