• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0
-50%

Clareta Long 36 Brun

Måste-ha-kappan med en extra stor kavaj, bred detalj i sömmarna och mjukt vadderad axel.

Artikelnr: 12683
Inkl. moms:
4 800 kr
2 400 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Måste-ha-kappan med en extra stor kavaj, bred detalj i sömmarna och mjukt vadderad axel. En klassiker som kan användas år efter år!
  Passform: Normal i storlek

  Stylingtips: Lika snygg till kjol, klänning ett par jeans eller ett par finbyxor. 

  Material: 62% ull, 38% polyamid

   

  -50%
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Brun
  Tvättråd
  Ursprung
  Lev Art Nr: 7419
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Som ett av de ledande danska modemärkena tillgodoser SAND Köpenhamn
  till världsmedborgaren, som uppskattar en stor känsla av detaljer, de finaste
  material, perfekta snitt och modernt premiummode.
   
  Berättelsen om SAND Köpenhamn

  Historien om SAND Köpenhamn är inte bara historien om ett av de mest framgångsrika och utbredda danska modemärkena någonsin; det är också historien om verklig kreativitet, en passion för hantverk och ett skarpt öga för vackra produkter
  SAND Köpenhamn grundades i Danmark, men djupt förankrat i fin italiensk mode, och gifter sig med det bästa av två traditioner: skandinavisk känsla av design och stil - passion för tyger, tryck i högkvalitativa kvaliteter.
   
  När Søren & Lene Sand grundade SAND Köpenhamn 1981 hade de en vision om att kombinera det bästa av norr och söder för att ge ett modernt utseende i hög kvalitet med bara de finaste tygerna från italienska vävare. Och från början hade de idén att skapa bärbart mode, förankrat i den skandinaviska designtraditionen och förfinade genom känslan av stil som kommer från en djup förståelse av kvalitet.
  Kollektionerna idag är alltid på plats, extremt bärbara och lätta att älska och kombinera över årstider och modetrender för ditt eget, personliga uttryck.
   ”Vi är inte bara ett modeföretag som tillverkar kläder. Det finns många tankar bakom varje kollektion, mycket kreativ energi i varje objekt. Inte bara på grund av känslan av tyger eller föremålens skönhet utan också för att du kan bära allt med lätthet och känna dig bekväm var du än är ", säger Søren.