• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Classic Hard Case

Svårt att hålla dina solglasögon i bra skick? Det här är skyddet som ger dig en lång livslängd till dina solglasögon, med den här boxen kan du vara 100% säker på att hålla dina glasögon skyddade, fungerar lika bra på resande fot som i hemmet Passform: Linshöjd: 52, Linsbredd: 60, Temple-depth: 165 Material: 20% Artificial leather, 55% Polystyrene, 5% Metal  .

Artikelnr: 11928
Inkl. moms:
150 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Svårt att hålla dina solglasögon i bra skick? Det här är skyddet som ger dig en lång livslängd till dina solglasögon, med den här boxen kan du vara 100% säker på att hålla dina glasögon skyddade, fungerar lika bra på resande fot som i hemmet
  Passform: Linshöjd: 52, Linsbredd: 60, Temple-depth: 165

  Material: 20% Artificial leather, 55% Polystyrene, 5% Metal

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Kina
  Lev Art Nr: 980443
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.