• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Dee Vegan Leather Leggings

Dee är ett par bekväma och smidiga PVC-leggings med ett elastiskt supermjukt midjeband.

Artikelnr: 22524
Inkl. moms:
1 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Dee är ett par bekväma och smidiga PVC-leggings med ett elastiskt supermjukt midjeband. Bär med en stickad mysig tröja under vinterdagar eller med en spetsklänning för festligare tillfällen. Den ultimata leggings för alla tillfällen!
  Passform: Normal i storlek. Något lång i benen

  Stylingtips: Sätt ett par höga boots till och en stickad mysig tröja.

  Material: 92% polyester, 8% elastan, 92% viskos 8% elastan

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd 30° handtvätt  
  Ursprung Litauen
  Lev Art Nr: 250903
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ida Sjöstedt är ett svenskt varumärke känt för den drömska estetiken som skapats av grundaren och creative director Ida Sjöstedt. Hennes design är en lek med kvinnliga stereotyper då hon alltid fascinerats och inspirerats av den komplexa kvinnorollen -alla från sagoprinsessor till punkiga rebelltjejer och tuffa karriärkvinnor får plats i hennes kreativa universum.

  Ida Sjöstedt har en bakgrund i klassiskt skrädderi och en examen i modedesign från Londons University of Westminster. 2001 grundade hon varumärket Ida Sjöstedt, och hon har sedan dess varit en föregångare på den svenska modescenen inom fest- gala och brudmode, då hon sedan start injicerat en stor portion glamour i ett land mest känt för sin minimalism. 2016 erhöll Ida Sjöstedt tidningen Elle’s prestigefyllda pris som årets designer och 2017 Habit galans modepris.