• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Delicate Wash

Det här högeffektiva Delicate-tvättmedlet är speciellt framtaget för känsliga material som till exempel ull och siden.

Artikelnr: S-0904
Inkl. moms:
200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Det här högeffektiva Delicate-tvättmedlet är speciellt framtaget för känsliga material som till exempel ull och siden. Det innehåller inga enzymer och är förstärkt med lanolinolja som vårdar och skyddar fibrerna i känsliga tyger, samtidigt som det gör dem mjukare och bevarar plaggens lyster. Vid tvätt av ull, siden och andra känsliga material behövs ett specialanpassat tvättmedel där den aktiva ingrediensen består av ytaktiva ämnen, istället för enzymer. Enzymernas uppgift är att bryta ner smuts från naturligt protein (matfläckar, svett, smink med mera). Ull och siden är naturmaterial som i sig består av just protein, och vid användning av ett enzymbaserat tvättmedel bryts alltså fibrerna i plaggen ner efter bara några få tvättar. Vårdar och skyddar känsliga material som ull och siden Idealiskt för både maskin- och handtvätt Doft av ros & mysk Effektivt från 30°C 750 ml Innehåller inga färgämnen, zeoliter, fosfater eller konserveringsmedel Biologiskt nedbrytningsbart inom några timmar Högkoncentrerat (12–19 maskiner) Kan användas i maskintvätt och handtvätt Tillverkat i en klimatkompenserande fabrik i Vadstena, Sverige Art no: 0904

 • Tvättråd & Ursprung
  Ursprung Sverige
  Lev Art Nr: 0904
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Spara tid
  Att steama sina kläder är ett snabbt och smidigt sätt att göra dem både skrynkelfria och fräschare. Det behövs ingen strykbräda, och en steamer blir varm på bara några sekunder. Så snart du lärt dig den enkla tekniken, kan du steama en klänning eller en skjorta på ett par minuter.


  Tvätta mindre
  Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

  Plagget får en längre livslängd 
  Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.