• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Eloise Silk Blouse 34 Blå

Gjord från vacker Oekto-tex® sidengeorgette kommer denna blus med långa knytband som antingen kan knytas som en rosett eller bara hänga fritt.

Artikelnr: 8815
Inkl. moms:
2 800 kr
1 400 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning

  Gjord från vacker Oekto-tex® sidengeorgette kommer denna blus med långa knytband som antingen kan knytas som en rosett eller bara hänga fritt. Blusen har stora voluminösa ärmar prydda med volangdetaljerPassform: Modellen är avslanppnad i passformen Stylingtips: Bär 'Eloise' instoppad i ett par manchesterbyxor för möten och middagsdejter! Material: 100% sidenTvättråd: Endast kemtvätt Art no: 08B528 

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Miljö-Djur-Människor

  Efter att ha kommit till insikten att modeindustrin är den näst miljöförstörande industrin i världen påbörjade vi resan att göra Mayla till ett genuint hållbart modemärke. Detta innebar att sätta välfärden av miljön, djur och människor på sin spets i allt vi gör.
  Som ett naturligt steg i hållbarhetsresan har Mayla blivit ett 100% veganskt varumärke, officiellt erkänt av PETA, världens största djurrättsorganisation. Certifieringen garanterar att allt producerat av Mayla från 2020 är helt djurvänligt och fritt från animaliska fibrer. 
   
  Historia

  Mayla grundades i Stockholm av designern Marlene Abraham med visionen att bli ett go-to brand för stylish och medvetna kvinnor. Inspirerad av hennes många resor och unika insikter arbetande som internationell modell för exklusiva modehus i Paris, skapades Mayla med en global och självständig kvinna i åtanke. Oavsett om hon har ett affärsmöte, middagsdejt eller upphämtning av dagisbarn i kalendern, erbjuder Mayla feminina plagg med en edge, som enkelt tar henne igenom alla dagens händelser. Tidlösa plagg är designade och skapta för att bäras och älskas säsong efter säsong.