• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Fine Crushed Viscose Skjorta

Skjorta med volangkrage.

Artikelnr: 1003029
Inkl. moms:
1 000 kr
{{ price }}
Finns i flera färger
Fine Crushed Viscose Skjorta
 • Beskrivning

  Skjorta med volangkrage.Kvaliteten är lätt och mjuk med lite struktur, vilket ger en vacker twist på den klassiska looken. Skjortan har ett insnitt på bröstet och breda manschetter med knappar.
  Passform: Vi rekommenderar att gå upp en storlek då tröjan är lite liten i storleken

  Stylingtips: Vacker till både jeans och ett par finbyxor

  Material: 85% Viskos (Eco Vero), 15% Polyamid

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Cloud Dancer
  Tvättråd
  Ursprung
  Lev Art Nr: 1-10890-100505001
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Noa Noa grundades 1981 i Danmark av bröderna Lars och Harald Holstein. Märket var ett femininare och mer romantiskt alternativ till den då rådande trendens hårdare och tuffare mode. Namnet Noa Noa betyder 'enkel och harmonisk' på tahitiska och karaktäriserar den feminina, bohemiska och balanserade världen hos Noa Noa.

  Deras kollektioner skapas i Danmark på Norra Själland där deras designstudios är belägna i landskapets vackra omgivningar. Tillsammans med deras utvalda leverantörer från hela världen jobbar de mot att leva upp till högsta standard gällande socialt ansvar och är medlemmar i BSCI, the Business Social Compliance Initiative.

  Noa Noa är ett internationellt modemärke för kvinnor som är grundat i ett starkt arv av dansk design och med tron att man kan uppnå det mesta i livet med en stark vilja och genom att gå sin egen väg.

  Deras kollektioner har en bohemisk inspiration och lägger stor vikt på fin kvalitet, vackra detaljer, egendesignade (handritade) mönster där allt möts i vackra kvinnliga siluetter. Styles gjorda med kärlek för vacker passform och med ett tänk på hållbarheten. 

  "genom våra kollektioner vill vi att kvinnor ska kunna känna tanken som har lagts på varje plagg och känslan av att vara både välklädd och bekväm, för att kunna uppnå en mer balanserad livsstil"