• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Flawless Skirt Soft Tulle

Flawless är en söt (och är verkligen flawless) mjuk tyllkjol.

Artikelnr: 15946
Inkl. moms:
2 100 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning

  Flawless är en söt (och är verkligen flawless) mjuk tyllkjol. Kjolen har ett sidenband i livet med en dold dragkedja vid sidan och en dold hak knäppning.
  Passform: Står du och väljer mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre

  Stylingtips: Styla med en matchande spetstopp för fest och instoppad med en t-shirt för lite vardagsglam

  Material: 100% Polyester, Foder: 60% FSC-certifierat acetat, 40% cupro

  Vi rekommenderar att du vädrar detta plagg istället för att tvätta. Om du behöver tvätta i vatten - använd naturlig tvål och tvätta endast fläckar för att undvika slöseri med vatten och onödiga slitningar

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd Endast kemtvätt P - Inget järn på tylltyg - Strykjärn 1 prick endast på foder - Inget blekmedel - Ingen torktumlare
  Ursprung Litauen
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ida Sjöstedt är ett svenskt varumärke känt för den drömska estetiken som skapats av grundaren och creative director Ida Sjöstedt. Hennes design är en lek med kvinnliga stereotyper då hon alltid fascinerats och inspirerats av den komplexa kvinnorollen -alla från sagoprinsessor till punkiga rebelltjejer och tuffa karriärkvinnor får plats i hennes kreativa universum.

  Ida Sjöstedt har en bakgrund i klassiskt skrädderi och en examen i modedesign från Londons University of Westminster. 2001 grundade hon varumärket Ida Sjöstedt, och hon har sedan dess varit en föregångare på den svenska modescenen inom fest- gala och brudmode, då hon sedan start injicerat en stor portion glamour i ett land mest känt för sin minimalism. 2016 erhöll Ida Sjöstedt tidningen Elle’s prestigefyllda pris som årets designer och 2017 Habit galans modepris.