• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Gloves Gold Zip 7 Svart

Härliga svarta handskar i finaste lammskinn med dekorativt guld dragkedjaPassform: Något nätta, kan öka en halvstorlek för bra passform.

Artikelnr: 13221
Inkl. moms:
700 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Härliga svarta handskar i finaste lammskinn med dekorativt guld dragkedja
  Passform: Något nätta, kan öka en halvstorlek för bra passform. Kommer att forma sig och bli något större när man börjar använda dem

  Material: 100% lammskinn. Foder: 70% ull, 30% akryl

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd Kemtvätt - Läderbehandling
  Ursprung Kina
  Lev Art Nr:
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Det svenska ytterklädesmärket HOLLIES Stockholm erbjuder ett brett utbud av kvalitativa och fashionabla dun-, läder- och lätta jackor samt lyxiga ullrockar och accessoarer för både kvinnor och män. Hollies grundades i Danmark 1962 av Aaron Hollander. Företaget fick namnet Hollander, då ett chartrat företag som handlade med läder runt om i världen, men 1971 fick företaget namnet Hollies igen. Sedan början av 70-talet har Hollies expanderat på marknaden och fått en respekterad professionell kunskap i alla aspekter avseende start-till-produktion. Idag är Hollies ett svenskt familjeägt företag baserat i Stockholm med generationer av erfarenhet av läder och dun.

  Med en känsla av detaljer och god kvalitet har Hollies skapat jackor och accessoarer sedan starten. Idag är Hollies ett svenskt varumärke, känt och specialiserat för sina skinn- och dunjackor, naturligtvis ansvarsfullt producerade. På varje plats har hela världen Hollies egen kontrollpersonal som kontrollerar att kvaliteten uppfyller de höga standarderna som Hollies har. Hollies är ett märke för kvinnor och män som vill ha bra och långvariga produkter. Hollies varumärke står för hög kvalitet och uppmärksamhet på detaljer, designad av svenska designers. 

   
  Produktion
   
  Lädret som Hollies använder är en biprodukt från köttproduktionen. Djuren är således inte uppfödda för att producera kläder. Vi arbetar inte alls med läder som kommer från vilda djur jagade på pälsens skull. Vi arbetar endast med leverantörer och kunder som delar en grundläggande uppfattning som bygger på både kvalitetstänkande och etiska positioner. Således producerar vi inte där barnarbetare används. På samma sätt kontrollerar vi noggrant att inga förbjudna kemikalier finns i våra produkter.