• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Halsduk Ribbad

En värmande klassisk halsduk i 100% kashmir.

Artikelnr: 3009
Inkl. moms:
1 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En värmande klassisk halsduk i 100% kashmir. Denna ribbstickade unisex-halsduk håller dig varm i kylan utan att kompromissa med stilen. Använd den ihop med vår ribbstickade mössa så har du ett fint matchande set. Kashmirkam medföljer utan kostnad.
  Passform: Onesize

  Stylingtips: Matcha den med matchande mössa.

  Material: 100% Kashmir

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Antracit
  Tvättråd Handtvätt - Ingen torktumlare - Plantorkning
  Ursprung Inre Mongoliet
  Lev Art Nr:
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ulrika & Gunilla träffades på gymnasiet i Trollhättan och det är vi som är grundare till 8 Design Cashmere. Vi har båda en inre drivkraft av att det är kul att göra affärer, där kärnan är goda relationer till varandra, leverantörerna och kunderna.

   

  Drömmen om att starta något eget har varit levande genom åren och när Ulrika med familj bodde i Asien under 5 år växte sig drömmen starkare. De goda relationerna som skapades i Asien möjliggjorde att steget blev enklare. Våra gemensamma erfarenheter ihop med längtan efter förändring gjorde att vi tryckte på startknappen – så växte 8 Design Cashmere fram.

   

  Trött på slit och släng gjorde att det hållbara alternativet blev självklart och då var kashmir det naturliga valet. Vi är oerhört noga med vilka som får leverera till oss, möjligheterna med detta material är oändliga det är bara vår fantasi som sätter gränser. Vår kärlek för kashmir, vårt engagemang och att vi hela tiden går vår egna väg har skapat vårt varumärke 8 Design Cashmere som vi är oerhört stolta över.