• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0
-60%

Harlow Skirt

Harlow är en enkel leokjol i jerseytyg med en Ida Sjöstedts guldspänne i midjan.

Artikelnr: 22290
Inkl. moms:
1 700 kr
680 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Harlow är en enkel leokjol i jerseytyg med en Ida Sjöstedts guldspänne i midjan.Passform: Normal i storleken Stylingtips: Styla med en vanlig t-shirt för vardaglig glamour och kontorstid. Material: 46% polyester, 30% akryl, 17% viskos, 5% polyamid, 2% elastan Tillverkning: Litauen Tvättråd: 30° handtvätt Art no: 210831

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ida Sjöstedt är ett svenskt varumärke känt för den drömska estetiken som skapats av grundaren och creative director Ida Sjöstedt. Hennes design är en lek med kvinnliga stereotyper då hon alltid fascinerats och inspirerats av den komplexa kvinnorollen -alla från sagoprinsessor till punkiga rebelltjejer och tuffa karriärkvinnor får plats i hennes kreativa universum.

  Ida Sjöstedt har en bakgrund i klassiskt skrädderi och en examen i modedesign från Londons University of Westminster. 2001 grundade hon varumärket Ida Sjöstedt, och hon har sedan dess varit en föregångare på den svenska modescenen inom fest- gala och brudmode, då hon sedan start injicerat en stor portion glamour i ett land mest känt för sin minimalism. 2016 erhöll Ida Sjöstedt tidningen Elle’s prestigefyllda pris som årets designer och 2017 Habit galans modepris.