• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Hellen Shirt 38 Pearled Ivory w. Soft Peach

En härlig topp som skriker vår och sommar, ett måste för vårgarderoben.

Artikelnr: 14137
Inkl. moms:
1 800 kr
1 080 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning

  En härlig topp som skriker vår och sommar, ett måste för vårgarderoben. Faller fantastiskt och har en skön rak passform med en v-ringning. Passform: Normal i storlekStylingtips: Fantastisk tillsammans med både en kjol eller till ett par snygga jeansMaterial: 100% viskosTillverkad: Mer information kommerTvättråd: 30°C fintvätt, ingen torktumling endast linje torkning i skuggan, steama eller stryk på lägsta temperatur, går att kemtvättas Art no: 40630

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Trots namnet är det här ett märke som designar moderna kläder för trendkänsliga kvinnor. Varumärket har funnits i över ett decennium och tillverkar vad de själva kallar för ”casual feminine wear”. Detta kan kort översättas som lediga fritidskläder med en hög trendfaktor. Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna. 

  Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna.

  För kvinnor som vågar synas, var de än befinner sig!