• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Jayla Dress M/L

Härlig sommarklänning med V-ringning.

Artikelnr: 1003259M/L
Inkl. moms:
900 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Härlig sommarklänning med V-ringning. Klänningen har vida ärmar, knytskärp runt midjan och stora lappade fickor. Längst ner på varje sida finns långa slitsar för att skapa en luftig kjol. Perfekt att använda vid sommarevenemang eller på stranden.
  Passform: Normal i storleken

  Material: 100% bomull

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  En outfit utan tillbehör är Unmade.
  På Unmade tror de att accessoarer inte bara är något du lägger till din look.

  Vi tror att de gör utseendet!

  Unmade Copenhagen är ett ungt danskt varumärke som etablerades i Köpenhamn våren 2016 genom en önskan att skapa accessoarer som inspirerar och kompletterar kvinnor. De har en egen designstudio där alla tryck och konstverk är gjorda exklusivt för Unmade Women. De tar modern design och gör den till deras egen genom att ompröva sättet att använda ett tyg eller lägga till små detaljer som gör det unikt.

  Unmade-looken kännetecknas av kontrasterna mellan det feminina och maskulina, vintage, nya och sportiga stilar, blandat med kraftfulla signaturtryck och unika tyger. Deras kollektioner representerar ett stort urval av halsdukar, väskor - både textil och läder, skor, strumpor, handskar, mössor, kimonos, kjolar och klänningar, med omsorg.

  Allt samtidigt som du fokuserar på att göra det överkomligt för dig!

  Alla deras stilar är gjorda med stor passion för feminin och djärv design, en stark inbäddad skandinavisk estetik och ett insisterande på absolut perfektion, de skapar äkta design för att komplettera skönheten hos originalkvinnor.