• Säker betalning via Klarna ♥

0

Jkt Lou

En underbar mjuk handsydd jacka som även kan användas som kavaj.

Artikelnr: 3020
Inkl. moms:
3 200 kr
1 920 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En underbar mjuk handsydd jacka som även kan användas som kavaj. Otroligt snygga detaljer med fickor fram, snygg krage och med knappar vid ärmsluten. Tyget har ett härligt lyster och är otroligt mjukt.
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Använd den som en jacka på våren sommaren eller har den tillsammans med de matchande byxorna, Trs Lou. Vill du dressa ner den, använder du den till ett par blå jeans

  Material: 

  -40%
 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd
  Ursprung Italien
  Lev Art Nr:
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Att tillverka en kavaj kräver såväl tid och kunskap som noggrannhet och känsla. Därför syr vi stor del av vår produktion i egen fabrik där vi kombinerar det bästa av två världar - handens flexibilitet och taktila precision med den moderna symaskinens styrka och exakthet.

  EXKLUSIVT HANTVERK OCH UTTRYCK
  Inget limmas eller klistras. Allt sys. Tillsammans med ett fåtal andra exklusiva aktörer håller vi fast vid skräddarens oöverträffade hantverk.

  Att använda lim och pressa samman en kavajs delar är en konsekvens av massproduktionens krav. Vad som vinns i tid förloras dock i kvalitet, tygets hållning och passform. När man limmar kan man inte justera kavajens olika delar och lager, vilket påverkar såväl bröst- och axelpartiernas passform som slagens och axelvaddarnas uttryck. Den sydda trådens följsamhet skapar en passform som håller. Så klistret låter vi stanna i skrivbordslådan, i produktionen använder vi tråd. Det blir bättre så.

  Många skulle nog hålla med om att ett välskräddat axelparti skiljer kvalitet från kvantitet, skräddat från massproducerat. För oss är det viktigast att kläderna sitter och känns som om de vore skräddarsydda. Och det är de ju. Vi kallar det Sartorial Elegance.

  CAVALIERE FEMME - TIDLÖS ELEGANS
  Cavaliere Femme är vår damkollektion framtagen för den moderna affärskvinnan, som uppskattar kvalitet i tillverkning och tygval. Vårt mål är att klä affärskvinnor som uppskattar högsta kvalitet i konfektion och materialval. 

  Välj mellan kavaj i tre olika passformer, mixa och matcha med blusar, kjolar och byxor, med ett storleksintervall från storlek 34-48. De noga utvalda tygerna ger möjlighet att matcha med klassikerna från herrkollektionen. 

  Hos oss finns inga tillfälliga trender och omoderna detaljer - vi skapar våra kostymer, kavajer, byxor och blusar som gör din garderob fulländad. Och alltid med perfekt passform.