• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Lecce Silver

Lecces runda retrostil tar oss tillbaka i tiden till den omåttligt populära designen som varit hyllad genom alla tider.

Artikelnr: 11912
Inkl. moms:
700 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Lecces runda retrostil tar oss tillbaka i tiden till den omåttligt populära designen som varit hyllad genom alla tider. retro-trenden för tankarna till 60-talets alternativa rörelse. Bågarna har blivit hyllade av många legendariska musiker och burits av flera ikoner genom tiderna. Lecce är således en klassisk modell som kännetecknas av stilrenhet och minimalism.

  Modellen är tillverkad i hög kvalitativ och flexibel metall som gör den enkel att anpassa till de flesta ansiktsformer. Den runda modellen passar utmärkt vid båda vardagar och vid fest. De runda solglasögonen är också utrustad med en CR39-plastlins som är stöt och reptålig och har 100% UV(400)-skydd. Passar både män och kvinnor.

  Material: 60% Polycarbonate 40% Metall

  Linshöjd:49 mm
  Linsbredd:130 mm
  Temple-depth:143 mm
  Nose-bridge:20 mm

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Silver
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Kina
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.