• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Leonora Long Shirt

En fantastisk skjorta med härligt mönster i 100% viskos.

Artikelnr: 22592
Inkl. moms:
1 200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En fantastisk skjorta med härligt mönster i 100% viskos. Skjortan har fina detaljer som knappar längs ärmarna och en snygg v-ringad hals.Passform: Normal i storlekenStylingtips: Perfekta skjortan både till vardags och till festen, snygg till ett par mörkblå jeans och för festlooken sätt till en härlig siden kjol eller ett par snygga svarta jeans med flareMaterial: 100% viskosTillverkad: KinaTvättråd: 30º ull programmet - ingen torktumling - ingen blekning - strykning 1 prick - plantorkas i skugga - kemtvätt P - tvättas i tvättpåseArt nr: 42633

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Trots namnet är det här ett märke som designar moderna kläder för trendkänsliga kvinnor. Varumärket har funnits i över ett decennium och tillverkar vad de själva kallar för ”casual feminine wear”. Detta kan kort översättas som lediga fritidskläder med en hög trendfaktor. Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna. 

  Gustav är ett danskt klädmärke som på bara några år har lyckats imponera internationellt. Designen är mycket skandinavisk men man leker gärna med både material och form för att skapa något alldeles unikt. Magin finns att hitta i detaljerna. Här finner du bland annat specialdesignade knappar, läckert broderade ärmar och läckra inslag av skinn, pärlemor och metall. Gillar du annorlunda prints och iögonfallande mönster har Gustav säkert en framtida favorit som ivrigt väntar på att bli upptäckt. Ända sen företaget grundades 2009 har man strävat efter att skapa ett sofistikerat mode som hänger med i trenderna.

  För kvinnor som vågar synas, var de än befinner sig!