• Säker betalning via Klarna ♥

0

Liten Poncho One size Beige

Liten poncho som är 8 designs absoluta storsäljare.

Artikelnr: 14840
Inkl. moms:
1 800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Liten poncho som är 8 designs absoluta storsäljare. Ponchon är lätt att ta med sig fungerar i alla väder.
  Många använder den även som en sjal till tröjan, skjortan eller jackan.
  Passform: Onesize

  Stylingtips: Den passar lika bra till klänning, kjol och byxa och är det perfekta plagget för alla åldrar.

  Material: 100 % kashmir

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Beige
  Tvättråd Kashmirplagg mår bästa av att vädras och man bör undvika att tvätta det alltför ofta -  Tvätta helst plagget i maskin och använd alltid fintvätt/ullprogram - Använd gärna tvättpåse - Tvätta aldrig över 30° eller centrifugera - Använd helst ulltvättmedel Delicate Wash, Wool & Silk från Steamery för att behålla mjukheten och återfetta fibrerna
  Ursprung Inre Mongoliet
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ulrika & Gunilla träffades på gymnasiet i Trollhättan och det är vi som är grundare till 8 Design Cashmere. Vi har båda en inre drivkraft av att det är kul att göra affärer, där kärnan är goda relationer till varandra, leverantörerna och kunderna.

   

  Drömmen om att starta något eget har varit levande genom åren och när Ulrika med familj bodde i Asien under 5 år växte sig drömmen starkare. De goda relationerna som skapades i Asien möjliggjorde att steget blev enklare. Våra gemensamma erfarenheter ihop med längtan efter förändring gjorde att vi tryckte på startknappen – så växte 8 Design Cashmere fram.

   

  Trött på slit och släng gjorde att det hållbara alternativet blev självklart och då var kashmir det naturliga valet. Vi är oerhört noga med vilka som får leverera till oss, möjligheterna med detta material är oändliga det är bara vår fantasi som sätter gränser. Vår kärlek för kashmir, vårt engagemang och att vi hela tiden går vår egna väg har skapat vårt varumärke 8 Design Cashmere som vi är oerhört stolta över.