• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Luna Linen Shirt 40 Vit

Linneskjortan, ett naturligt val för vårens varmare dagar.

Artikelnr: 13692
Inkl. moms:
0 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning

  Linneskjortan, ett naturligt val för vårens varmare dagar. Luna blir den perfekta kombinationen av en fräsch färg och ett skönt material så att du kan känna dig bekväm men välklädd på samma gång. Skjortan är i 100% linne från Mileta A.S. Passform: Skjortan är liten i storleken. Vi rekommenderar att välja en storlek störreStylingtips: Matcha gärna till en ljus linnebyxa eller till ett par bermuda shortsMaterial: 100% linneTillverkad: Mer info kommer snartTvättråd: Mer info kommer snartArt no: 68VS21257-71

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Milook är ett smart klädkoncept med multifunktionella kläder i kvalité och design för att kunna användas till många olika tillfällen och aktiviteter. Kollektionen har få utvalda modeller som är gjorda i material som:
  - Håller för många tvättar – med miljövänligt tvättmedel såklart!
  - Håller passformen
  - Håller färgen
  - Är härligt sköna att bära

  Efter nästan en livstid inom modebranschen startade Lilian Arturén Milook 2016. Visonen är att skapa vackra, bekväma och hållbara kläder som kvinnor kan kombinera på en rad olika sätt. Något de lyckas med. 

  Lilian fascineras av färger, former och smart design som speglar alla deras kläder, de skapar kläder som är tidlösa och håller år efter år. Deras kläder är vackra, har god passform och smickrar den kvinnliga kroppen samtidigt som de är otroligt sköna att bära.

  Något som alltid står i fokus vid designarbetet är passformen och känslan av frihet en får när en bär Milook plagg.

  Deras miljötänk är oerhört sunt, mindre kollektioner per år med smartare plagg som kan kombineras och längre hållbarhet på grund av hållbara material som linne, polyamid och elastan.