• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Marwa Longsleeve S Black

Stickad tröja i smickrande siluett med hellång ärm och rundad nederkant.

Artikelnr: 14552
Inkl. moms:
1 700 kr
{{ price }}
  • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
  • Säker betalning via Klarna
  • Beskrivning

    Stickad tröja i smickrande siluett med hellång ärm och rundad nederkant. Långärmad tröja i härlig linne-och bomullsblandning. Garnet ger en lite ojämn och naturlig struktur. Tröjans passform är avslappnad och nederkanten är rundad. Nätta ribbavslut i halsringning, nederkant ärm och nederkant av tröjan. 9 gauge singelstickning.
    Passform: Normal i storleken

    Stylingtips: Snygg till allt, jeans, shorts och kjol

    Material: 60% linne, 40% bomull

     

  • Tvättråd & Ursprung
    Färg Black
    Tvättråd Maskintvätt 30° skontvätt - Ej klormedel -  Ej torktumlas - Strykjärn 3 prickar - Ej kemtvätt
    Ursprung Hongkong
    Lev Art Nr: 213-838-1830
  • Fråga om produkt
    Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
  • Om varumärket

    Vi är ett tredje generationen svenskägt familjeföretag och vårt huvudkontor är beläget i Borås. Hjärtat på vårt kontor är sömnadssalen. Här skapar vi våra konfektionerade kollektioner på traditionellt sätt med vår designer, mönsterkonstruktör och sömmerska. Vi har en ovärderlig möjlighet att lägga omsorg i tillskärning och framtaget av passform. Vi tar fram våra plagg i samarbete med våra leverantörer och många av dem har vi långvariga relationer med. Vi väljer i första hand närproducerat i Europa både när det kommer till tyg, plaggens detaljer som knappar samt tillverkning. På så vis kan vi värna om kvaliteten, både när det handlar om våra produkter och de förhållanden under vilka våra plagg tillverkas.

    Vi älskar och söker efter det som är äkta, naturligt och tidlöst. Newhouse är sportigt, feminint- och självklart. Vår ambition är att skapa älsklingsplagg som varar länge och blir vackrare med åren. Ur det textila materialet, de väl valda detaljerna och idéen om en klassisk garderob för alla tillfällen skapas Newhouse kollektioner.

    Stommen i varumärket är och förblir ikoniska plagg så som trenchcoaten, chinosen och club blazern. De är klassiker som överlever i alla tider och som vi uppdaterar. Vi lånar gärna ifrån mannens garderob, men adderar femininitet i form av färgval, lätta tyger och mönster. Det perfekta Newhouseplagget håller för användning säsong efter säsong och kan kombineras i oändlighet. Vi väljer stil framför snabba trender och kvalitet framför det hastigt förgängliga. Och framför allt är vi väldigt stolta över vårt arv i traditionellt skrädderi och textilt kunnande. 
    Newhouse historia
    Newhouse rötter rör sig tillbaka till slutet av 40-talet då Jarl Häller köper Lenbergs skjortfabrik i Sveriges textila hjärta Borås. Svensk textilindustri står på sin höjd, och i Borås går fabrikerna varma.

    1954: Bildades Jarl Häller AB och man utökade sortimentet med byxor, kjolar och klänningar.
    1961: Kontor och tillverkning flyttar till Bryggaregatan i Borås och där huvudkontoret fortfarande ligger idag.
    1986: Newhouse historia som varumärke tar sin början i Sundbyberg där ägarna av postorderföretaget Stockhause bestämmer sig för att starta ett kvalitetsmärke för dam. Märket heter inledningsvis Newhause, men får snart sin brittiska stavning.
    1991: Newhouse öppnar sin första butik på NK Stockholm, och senare samma höst öppnas ytterligare en butik på NK Göteborg.
    1992: Newhouse en del av Jarl Häller AB och flyttar från Stockholm till Borås.