• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Modena Havana

Modena är en omåttligt populär modell som bör finnas i allas garderob.

Artikelnr: 13311
Inkl. moms:
700 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Modena är en omåttligt populär modell som bör finnas i allas garderob. Modellen är noga utvald och designad i perfektion för att skapa en känsla av ren minimalism och lyx. Modena trivs bäst i stadsmiljö men har absolut inget emot en solig dag på båten heller. 

  Solglasögonen är tillverkade av 100% återvunnen plast. Modena är utrustad med en CR39 lins som är reptålig och innehar UV 400 (100%) skydd. Modellen är utrustad med ett (3:2) gångjärn tillverkat i metal som stärker kvalitén mellan fronten och skalmen.

  Linshöjd:57 mm
  Linsbredd:148 mm
  Temple-depth:145 mm
  Nose-bridge:17 mm

  Material: 98% Återvunnen polykarbonat, 2% Metall

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Havana
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Kina
  Lev Art Nr: 980450
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.