• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Modena One Size Smoke Black

Vår modell Modena är eleganta stora solglasögon.

Artikelnr: 11917
Inkl. moms:
700 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning
  Vår modell Modena är eleganta stora solglasögon. De är en kombination av minimalism och tidlöshet. Modena är en oversized modell som är här för att stanna. Stora solglasögon har varit en trend som funnits länge. Tanken med Modena var att modellen ska vara enkel, stilren och minimalistisk. Designen är det som gör Modena så enkla att matcha med många olika typer av klädstilar. Solglasögonen kan göra alla klädstilar att se uppklädda ut. Solglasögon anländer med en stilren svart box samt tillhörande tygpåse. Påsen är till för att skydda solglasögon mot slitage när du bär med dig dem. Modena Black är CE-märkta och har UV400 skydd. Passform: Linshöjd: 57, Linsbredd: 148, Temple-depth: 145, Nose-bridge: 17 Material: 98% polycarbonate, 2% metall Tillverkning: Kina Art no: 980238
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.