• Säker betalning via Klarna ♥

0

Molly Crystal - White

Molly Crystal är en klassisk skräddarsydd t-shirt i ekologisk bomull med kristallknappar - för att få in en gnistrande touch i vardagen.

Artikelnr: 1003069
Inkl. moms:
600 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Molly Crystal är en klassisk skräddarsydd t-shirt i ekologisk bomull med kristallknappar - för att få in en gnistrande touch i vardagen.
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Styla den med ett par blå jeans med hög midja

  Material: 100% Ekologisk bomull

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg White
  Tvättråd 30° Skontvätt - Tvättas med avig sidan ut - Klormedel får ej användas - Strykjärn 2 prick - tvättas i tvättpåse
  Ursprung
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Custommade grundades i Köpenhamn 2002 av Christian Dam. Inspirerad av en dröm om att skapa skräddarsydda och vackra kläder för den oberoende kvinnan. Custommade erbjuder en rad urbana saker som tilltalar en modernt och kosmopolitisk kvinna som längtar efter enkel förfining. Custommade drivs kreativt av grundare och creative director, Christian Dam och huvuddesigner, Anne Rasmussen. Med fokus på tidlösa mönster med modern kant och energi speciellt med fokus på tyger med en fantastisk känsla skapar Custommade prisvärd lyx. Med sin starka varumärkesidentitet understryker den den sofistikerade designen perfekt på ett lekfullt och charmigt sätt. Poetisk, drömmande och modig nog för att klä upp sig för en snabb resa till Paris.