• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Murphy Cinnamon

Murphy är modern klassiker som passar de allra flesta.

Artikelnr: 14980
Inkl. moms:
800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Murphy är modern klassiker som passar de allra flesta. Murphy är modellen som är perfekt att ha med sig var du än ska. Murphys ljusa linser tillåter dig att använda solglasögonen även in sent på kvällarna. 

  Murphy är som alla våra solglasögon utrustad med UV 400 (100%) skydd. Bågen är skapad i det noggrant utvalda materialet Bio-acetate. Modellen är även utrustad med ett (3:2) gångjärn tillverkat i metall som sträcker sig genom hela skalmen. Linsen har även ett CR-39 skydd vilket ger ett extra skydd mot repor.

  Material: 98% Bio-acetate 2% Metall

  Lins:CR39
  Linshöjd:42 mm
  Linsbredd:49 mm
  Nose-bridge:23 mm

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Cinnamon
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Kina
  Lev Art Nr: 980825
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.