KARDBORREN ♥ KVINNLIGT, UNIKT & HÅLLBART

Inlämning och försäljning

Vi är mycket stolta över vår Vintage och second-hand! Det är era inlämnade plagg som gör vår Vintage och second-handavdelning personlig med en härlig mix!

Hållbart är ett av Kardborrens ledord och vi tar nu det till nästa nivå och erbjuder vintage och second-hand. Kardborren Vintage och second-hand är för den miljö- och modemedvetna kunden. Lämna in sådant som du inte använder och låt det leva vidare och komma någon annan till glädje. Cirkulärt mode helt enkelt. Då hållbart är viktigt för oss tar vi emot varor av bättre kvalité, så kallad slow fashion.

Inlämning

Vi tar emot kläder, skor, väskor och accessoarer som passar till säsongen. Det ni lämnar in ska vara helt, fräscht och tvättat, ej noppigt, urblekt eller fläckigt. Kläder som legat i ett förråd behöver tvättas för att få bort lukt och skor behöver rengöras innan inlämning.

Vi tar inte emot träningskläder, träningsskor, natt- och underkläder samt badkläder. 
Max 10 plagg per inlämning!

Försäljning

Vi säljer på kommission vilket innebär att du får betalt i efterhand för det som sålts. Du får tillbaka 40%. Under två månader har vi varorna ute till försäljning, detta från den dag avtalet skrivs.

Efter att försäljningstiden har gått ut har du två veckor på dig att hämta pengar av de varor som har sålts och eventuellt osålda varor. 

Priset på varan bestäms av oss på Kardborren, tanken är att prissättningen anpassas så vårt hållbarhetstänk realiseras.

Utbetalning

Pengarna betalas inte ut per automatik efter försäljning utan du måste själv meddela att utbetalning ska ske. Du får då din utbetalning eller din store credit efter två månader och inom två veckor efter sista försäljningsdatum.

Återlämning

Hämtas inte varorna eller pengarna ut inom 14 dagar tillfaller varorna Kardborren.