• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Pasero One Size Brown

Modellen är tillverkad i hög kvalitet med lätt och flexibel metall vilket gör det enkelt att anpassa sig till alla ansiktsformer.

Artikelnr: 11913
Inkl. moms:
700 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning
  Modellen är tillverkad i hög kvalitet med lätt och flexibel metall vilket gör det enkelt att anpassa sig till alla ansiktsformer. Modellen passar perfekt både till vardagas och på fest. Pasero är också utrustad med ett CR39-plastlins som är stöt och reptålig och har 100% UV-skydd (400). Det finns också ett fodral av hård kartong och en påse som gör det enkelt att både skydda och bära med sina solglasögon.Passform: Linshöjd: 50, Linsbredd: 140, Temple-depth: 145, Nose-bridge: 20 Material: 55% Glas, 40% Metal, 5% Recycled plasticTillverkad: Kina Art no: 980375
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.