• Säker betalning via Klarna ♥

0

Ribbad Tröja

Den här baströjan i 100% kashmir är deras mest populära modell.

Artikelnr: 22643
Inkl. moms:
2 300 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Den här baströjan i 100% kashmir är deras mest populära modell. Det är en fin rundhalsad tröja med slits i sidan och ärmen samt nederdelen är ribbad. Sprundet på sidan samt att den har ett något längre bakstycke, gör att den passar många olika kroppsformer. 
  Passform: Onesize

  Stylingtips: Den är lika fin till byxor som till kjol. Önskar man det lilla extra sätter man till en nederdel i skinn eller siden. Att kombinera med dessa naturmaterial blir verkligen superfint

  Material: 100 % kashmir

   

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ulrika & Gunilla träffades på gymnasiet i Trollhättan och det är vi som är grundare till 8 Design Cashmere. Vi har båda en inre drivkraft av att det är kul att göra affärer, där kärnan är goda relationer till varandra, leverantörerna och kunderna.

   

  Drömmen om att starta något eget har varit levande genom åren och när Ulrika med familj bodde i Asien under 5 år växte sig drömmen starkare. De goda relationerna som skapades i Asien möjliggjorde att steget blev enklare. Våra gemensamma erfarenheter ihop med längtan efter förändring gjorde att vi tryckte på startknappen – så växte 8 Design Cashmere fram.

   

  Trött på slit och släng gjorde att det hållbara alternativet blev självklart och då var kashmir det naturliga valet. Vi är oerhört noga med vilka som får leverera till oss, möjligheterna med detta material är oändliga det är bara vår fantasi som sätter gränser. Vår kärlek för kashmir, vårt engagemang och att vi hela tiden går vår egna väg har skapat vårt varumärke 8 Design Cashmere som vi är oerhört stolta över.