• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Sandals 2619

Den perfekta sandalen för sommarens alla kläder.

Artikelnr: 22341
Inkl. moms:
2 000 kr
1 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Den perfekta sandalen för sommarens alla kläder. Svart sandal tillverkad i läder med en bred häl, fyrkantig tå, tre breda remmar över foten och en rem med ett silverspänne. Passform: Normal i storlekenStylingtips: Perfekt till sommarklänningenMaterial: 100 % läder. Foder: läder. Sula: gummiTillverkad: SpanienKlackhöjd: 6,5 cmArt no: 2619

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Alla skor tillverkas i Europa, i italienskt läder av högsta kvalitet och främst av spanska skomakare som producerat skor för dem i 25 år.

  Dessa skor är för bra för att missa, alla borde åtminstone ha ett par hemma. De är både snygga och superbekväma.

  Billi Bi startade sin resa redan år 1936 när Søren och Evelyn Friis startade sina karriärer genom att göra barnskor i ett gammalt stall i Köpenhamn, Fransi A/S De expanderade efter några år och började designa och göra damskor. När paret startade på 1930-talet så var det brist på de klassiska lädermaterialen, detta hindrade inte det kreativa och hårt arbetande paret som använde olika typer av fiskskinn i stället. Idag kan dessa klassiska gamla designerna ses på utställningar på Brede Museum.

  Historien fortsätter med Carl Friis, son till paret som visade intresse för skor som ung. Han tog sig sedan till Italien för att läsa på Arsutoria och arbetade sedan 6 månader i en italiensk skofabrik.

  Carsten Friis barnbarn till grundarna började som liten att göra blommor som tillbehör till skor, han gjorde dessa genom att värma läder på kaminen för det rätta skrynkliga utseendet.
  1993 startades Billi Bi som ett undermärke för Fransi Company och som nu med sina moderna, kantiga, vackra, stilrena och väldigt bekväma skor är deras huvudmärke.