• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Sheer Linen Klänning

Klänningen har en V-ringning, knappar hela vägen ner, sidofickor, slitsar längst ner på varje sida och ett ok med rynk i ryggen.

Artikelnr: 1003178
Inkl. moms:
1 300 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Klänningen har en V-ringning, knappar hela vägen ner, sidofickor, slitsar längst ner på varje sida och ett ok med rynk i ryggen. Den mjuka linneblandningen är skön att bära och faller vackert på kroppen. Bär den med byxor för en avslappnad look. 
  Passform: Normal i storleken


  Material: 55% Lin, 45% Viskos (Eco Vero)

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Almost Apricot
  Tvättråd
  Ursprung
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Noa Noa grundades 1981 i Danmark av bröderna Lars och Harald Holstein. Märket var ett femininare och mer romantiskt alternativ till den då rådande trendens hårdare och tuffare mode. Namnet Noa Noa betyder 'enkel och harmonisk' på tahitiska och karaktäriserar den feminina, bohemiska och balanserade världen hos Noa Noa.

  Deras kollektioner skapas i Danmark på Norra Själland där deras designstudios är belägna i landskapets vackra omgivningar. Tillsammans med deras utvalda leverantörer från hela världen jobbar de mot att leva upp till högsta standard gällande socialt ansvar och är medlemmar i BSCI, the Business Social Compliance Initiative.

  Noa Noa är ett internationellt modemärke för kvinnor som är grundat i ett starkt arv av dansk design och med tron att man kan uppnå det mesta i livet med en stark vilja och genom att gå sin egen väg.

  Deras kollektioner har en bohemisk inspiration och lägger stor vikt på fin kvalitet, vackra detaljer, egendesignade (handritade) mönster där allt möts i vackra kvinnliga siluetter. Styles gjorda med kärlek för vacker passform och med ett tänk på hållbarheten. 

  "genom våra kollektioner vill vi att kvinnor ska kunna känna tanken som har lagts på varje plagg och känslan av att vara både välklädd och bekväm, för att kunna uppnå en mer balanserad livsstil"