• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0
-60%

Sigrid Top

En lyxig topp med en rund halsringning och dolman-ärmar med en liten öppning i nackenPassform: Lite snävare i midjan men rymlig i övrigtStylingtips: Bär med Stacey kjol som ett set eller med jeans med hög midjaMaterial: 50% FSC-certifierad viskos, 50% GOTS-certifierad organisk bomullsblandningTillverkad: KinaTvättråd: HandtvättArt no: F322.

Artikelnr: 22363
Inkl. moms:
1 900 kr
760 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En lyxig topp med en rund halsringning och dolman-ärmar med en liten öppning i nackenPassform: Lite snävare i midjan men rymlig i övrigtStylingtips: Bär med Stacey kjol som ett set eller med jeans med hög midjaMaterial: 50% FSC-certifierad viskos, 50% GOTS-certifierad organisk bomullsblandningTillverkad: KinaTvättråd: HandtvättArt no: F322

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  När House of Dagmar grundades 2005 hade vi en önskan att etablera en långvarig verksamhet baserad på en högkvalitativ strategi i allt vi gör. Hög kvalitet bidrar till en längre livslängd för kläder, vilket i slutändan är bättre för miljön. Vi behöver inte förstöra jordens resurser onödigt. Under åren har vi lärt oss mycket om vilka fibrer och produktionsmetoder som är bättre för jorden, och vi lär oss fortfarande varje dag. Idag, eftersom begreppet ”hållbarhet” är allmänt känt och tydligt definierat, måste vi kollektivt bli mer engagerade och tillsammans göra bättre val.

  Att välja material och mönster som är långvariga men ändå vänliga mot jorden, människor och djur är centrala för vår verksamhet och varumärke. För oss är detta inte bara en trend utan en viktig resa. Det är en viktig del av vem vi är och vad vi gör, det är en del av Dagmar-DNA. 

  Med inrättandet av House of Dagmar förkunnade vi våra tre hållbarhetspelare; hög kvalitet i våra tyger, hög kvalitet i våra produktionsprocesser och hög kvalitet i våra mönster. Vi beslutade att skapa hållbara och samtida mönster som skulle pågå i många år. Under åren har vi tilldelats en rad priser, bl a svenska Elle som “Årets nya designer och Årets designer”, Guldknappen och Fresh Faces i NY. 2020 kommer 90% av våra samlingar vara hållbara och ett bra val