• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Simone Trousers 36 Svart

Klassiska och stilrena kostymbyxor från Twist & Tango.

Artikelnr: 8722
Inkl. moms:
1 300 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning

  Klassiska och stilrena kostymbyxor från Twist & Tango. Modellen är något flare och ankellängd. Fickor på sidan och blixtlåsgylf. 
  Passform: Normal i storleken. Lite stretch

  Stylingtips: Ett måste i bas-garderoben

  Material: 64% Bomull, 33% Polyester, 3% Elastan

  illverkning: Kina

  Tvättråd: 

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd 30° Skontvätt -Tvättas separat ut och in med liknande färger - Använd tvättmedel utan blekmedel - Kan krympa med max 5%
  Ursprung Kina
  Lev Art Nr: 705201
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Twist & Tango startade 1995 i Göteborg baserat på visionen att skapa ett varumärke för kvinnor med en enkel och tidlös inställning till modernt mode. Den signifikanta stilen för varumärket är den skandinaviska minimalismen och enkla mönster blandade med spännande tryck representerade genom de karakteristiska kärnvärdena:
  FUN, SIMPLE, PERSONAL & FEMININE.

  Twist & Tango har länge arbetat med hållbarhet, vilket resulterade i Sustainable Collection som lanserades 2015. Idag arbetar varumärket med återvunnen polyester, ekologisk bomull och tencel från hållbara odlingar. Twist & Tango är även måna om hur verksamheten, leverantörer och andra affärspartners påverkar människor och dess omgivande. Att ta ett socialt och miljömässigt ansvar är en väsentlig skyldighet för en fortsatt lönsamhet och tillväxt, liksom att arbeta för en mer hållbar modebransch genom att agera i enlighet därmed.