• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Sneaker Classic

Inuikiis ikoniska sneaker av högsta hantverk, kombinerad av praktisk form och funktion med med tidlös stil.

Artikelnr: 5895
Inkl. moms:
2 800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Inuikiis ikoniska sneaker av högsta hantverk, kombinerad av praktisk form och funktion med med tidlös stil. Snygg snörning och så bekväma med anti-slip gummi sula och vattenbeständig kvalitet. Handgjorda i Portugal.
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Styla den med ett par smala svarta jeans

  Material: Yttermaterial: Mocka, Skin, Gummisula
  Inne material: Klippt lammull

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Taupe
  Tvättråd Mocka och läderskötsel
  Ursprung Portugal
  Lev Art Nr:
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Det schweiziska sko-varumärket Inuikii, grundades 2012. Det lilla familjeföretaget hade ambition att skapa ett nytt varumärke med hög modegrad - för kalla, bistra förhållanden med inspiration från den grönländska vintern.
  Namnet Inuikii kommer från inuiternas språk och kan översättas till "kylans charm".

  2016 blev Peter Forsberg och Nicole Nordin en del av familjen. Det numera svensk-schweiziska företaget har som mål att förvandla vintern till något alldeles speciellt för Inuikii-bärarna.

  Numera utkommer även en sommarkollektion med färgglada slippers, virkade tofflor och trendiga sandaler. Samtliga skor är skapade i premium-material och i stil som passar lika bra hemma som i stan eller på stranden.

  Varumärket designar och tillverkar skor i tre olika kategorier - boots, sneakers och slippers. Original-sneakern med platt, rejäl sula, sydd i premium shearling, lammskinn och mocka är numera ett tidlöst mode-måste på vintern.

  Samtliga skor tillverkas för hand i Italien eller Portugal, helt utan industriella maskiner. Varje sko är unik och fulladdad med genuin kunskap och hantverkstradition. Allt material kommer från Europa och varje steg i produktionen fokuserar på att minimera svinn av läder och lammskinn - allt överflödigt material återvinns eller återbrukas.