• Säker betalning via Klarna ♥

0

Socks Bamboo 3-pack

3 par bambustrumpor i ett mjukt bambu lyocelltyg som andas och har antibakteriella egenskaper.

Artikelnr: 15817
Inkl. moms:
200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  3 par bambustrumpor i ett mjukt bambu lyocelltyg som andas och har antibakteriella egenskaper.
  Passform: Onesize (37-40)

  Material: 95% Bambu lyocell, 5% Elastan

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg White
  Tvättråd 30° maskintvätt - tvättas med avig sidan ut - tvättas med liknande färger - klormedel får ej användas - får ej torktumlas - strykjärn 1 prick - kemtvätt P
  Ursprung
  Lev Art Nr:
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Movesgood är till för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse våra kunder med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet med en längre livscykel. Vi drivs av vårt syfte och motivation till förändring och medvetenhet om de sociala och miljöfrågorna inom modeindustrin.

   

  Vi skapar medvetet plagg som är mjuka och vackra med hållbara och etiska metoder i centrum. Vi anser oss vara en del av rörelsen som arbetar för att förbättra modebranschen och är stolta över att endast använda miljövänliga material och metoder; hantera vår försörjningskedja noggrant genom vår Lean Production-modell; använda partnerfabriker med bra arbetsförhållanden; och letar kontinuerligt efter sätt att minska vår påverkan på planeten utan att kompromissa med design och kvalitet. Vi har tagit fram Movesgood Manifest nedan som beskriver hur vi gör vår del.