• Säker betalning via Klarna ♥

0

Stacey Skirt 40 Sand

Stacy är en lyxig kjol med hög midja tillverkad av en FSC-certifierad viskos och GOTS-certifierad organisk bomullsblandning.

Artikelnr: 11199
Inkl. moms:
2 500 kr
1 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Stacy är en lyxig kjol med hög midja tillverkad av en FSC-certifierad viskos och GOTS-certifierad organisk bomullsblandning. Kjolen är halvlång och har en lös A-linjeform.Passform: Normal i storlekenStylingstips: Bär din med Sigrid-toppen som en matchande uppsättning, eller med en skjorta och klackarMaterial: 50% viskos FSC- certifierad, 50% ekologisk bomull Tillverkad: KinaTvättråd: HandtvättArt no: 201F017497

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  När House of Dagmar grundades 2005 hade vi en önskan att etablera en långvarig verksamhet baserad på en högkvalitativ strategi i allt vi gör. Hög kvalitet bidrar till en längre livslängd för kläder, vilket i slutändan är bättre för miljön. Vi behöver inte förstöra jordens resurser onödigt. Under åren har vi lärt oss mycket om vilka fibrer och produktionsmetoder som är bättre för jorden, och vi lär oss fortfarande varje dag. Idag, eftersom begreppet ”hållbarhet” är allmänt känt och tydligt definierat, måste vi kollektivt bli mer engagerade och tillsammans göra bättre val.

  Att välja material och mönster som är långvariga men ändå vänliga mot jorden, människor och djur är centrala för vår verksamhet och varumärke. För oss är detta inte bara en trend utan en viktig resa. Det är en viktig del av vem vi är och vad vi gör, det är en del av Dagmar-DNA. 

  Med inrättandet av House of Dagmar förkunnade vi våra tre hållbarhetspelare; hög kvalitet i våra tyger, hög kvalitet i våra produktionsprocesser och hög kvalitet i våra mönster. Vi beslutade att skapa hållbara och samtida mönster som skulle pågå i många år. Under åren har vi tilldelats en rad priser, bl a svenska Elle som “Årets nya designer och Årets designer”, Guldknappen och Fresh Faces i NY. 2020 kommer 90% av våra samlingar vara hållbara och ett bra val