• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Stratus No2. Professional Steamer Svart

Stratus No.

Artikelnr: 3811
Inkl. moms:
3 500 kr
{{ price }}
 • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
 • Säker betalning via Klarna
 • Beskrivning

  Stratus No.2 är utvecklad för professionella användare som steamar dagligen. Den används flitigt av till exempel modebutiker, stylister, hotell, modevisningar etc. Steamern är robust, och samtidigt smidig och lätt att flytta. En Stratus No.2 gör ditt jobb lättare, roligare och mer effektivt.SteamingAtt steama är ett enkelt, tidsbesparande och mer skonsamt alternativ till att stryka. Att steama är dessutom mer hållbart eftersom det minskar behovet av att tvätta kläder som bara behöver fräschas upp. Om du steamar dina kläder efter användning istället för att tvätta dem kommer de att hålla betydligt längre. Kläder vi kallar utslitna är nästan alltid urtvättade.Steamade kläder blir... - släta och mjuka. - fräscha – ångan reducerar odörer, bakterier och damm. - mer intensiva i färgerna. - betydligt mer långlivade (än hårt tvättade och strukna plagg). Hur funkar det? Ångan från steamern får textilfibrerna att svälla och återfå sin naturliga form. Att steama är som att vädra kläderna; ofräscha lukter försvinner och mängden bakterier reduceras avsevärt. Du kan steama alla typer av textilier (förutom läder och mocka- som inte tål vatten) och därför kan du även ånga de plagg som inte tål att strykas.De två olika användslägenaDet beror på tygets tjocklek och kvalitet. Använd läge 1 för tunna och ömtåliga tyger, och läge 2 för tjockare tyger (och allt annat). För mer information se Tutorials (instruktionsfilm)Pressklämmen (medföljer)Skruva loss det vanliga munstycket och ersätt det med pressveckklämman.Art no: 0110

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Spara tid
  Att steama sina kläder är ett snabbt och smidigt sätt att göra dem både skrynkelfria och fräschare. Det behövs ingen strykbräda, och en steamer blir varm på bara några sekunder. Så snart du lärt dig den enkla tekniken, kan du steama en klänning eller en skjorta på ett par minuter.


  Tvätta mindre
  Onödigt tvättande är den främsta orsaken till att kläder förlorar både färg och form. Den varma ångan från en steamer får plaggen att se nya ut igen, den minskar oönskade odörer och dödar bakterier. Gör det till en vana att steama dina kläder när du använt dem, och häng tillbaka plaggen i garderoben istället för att lägga dem i tvättkorgen.

  Plagget får en längre livslängd 
  Kläder som inte tvättas för ofta behåller sina färger och håller formen. Ärligt talat, ju mer sällan du tvättar – desto längre håller kläderna. Om du steamar dina favoritplagg håller de sig i nyskick i flera år.