• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Todd Cinnamon

Todd är modellen du måste ha hemma.

Artikelnr: 14978
Inkl. moms:
800 kr
{{ price }}
Finns i flera färger
Todd Green
 • Beskrivning

  Todd är modellen du måste ha hemma. En ikonisk modell som passar dem flesta och är paret du alltid kan använda. Den klassiska formen med de färgade linserna gör Todd till det perfekta valet. 

  Todd är som alla våra solglasögon utrustad med UV 400 (100%) skydd. Bågen är skapad i det noggrant utvalda materialet Bio-acetate. Modellen är även utrustad med ett (3:2) gångjärn tillverkat i metall som sträcker sig genom hela skalmen. Linsen har även ett CR-39 skydd vilket ger ett extra skydd mot repor.

  Material: 98% Bio-acetate 2% Metall

  Lins:CR39 mm
  Linshöjd:42 mm
  Linsbredd:49 mm
  Nose-bridge:23 mm

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Brown/Green
  Tvättråd Torka av med en fuktig trasa
  Ursprung Kina
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Idén bakom Corlin Eyewear startade 2017 i ett litet studenthem i Kalmar. Det var två unga studenter med en vision att utforma prisvärda solglasögon. Men under resan med att designa solglasögon förändrades visionen för Corlin Eyewear snabbt. Idag är målet att kombinera mode och hållbarhet till ett överkomligt pris.

  Ambitionen bakom Corlin Eyewear har alltid varit att skapa snygga, stilrena och hållbara solglasögon utan att behöva kompromissa med kvalité eller design. Redan idag har Corlin Eyewear tagit stora steg för att skapa en hållbar produkt men även ett hållbart företag.