• Ny hemsida under uppbyggnad ♥    Säker betalning via Klarna

0

Tröja Julia

Trendig kashmirtröja med en högre halskant.

Artikelnr: 1003003
Inkl. moms:
2 300 kr
{{ price }}
  • Ny hemsida under uppbyggnad ♥
  • Säker betalning via Klarna
  • Beskrivning

    Trendig kashmirtröja med en högre halskant.
    Tröjans trekvarts långa, tuffare pingvinärm är perfekt för dig som vill visa dina smycken eller klocka.
    Livet på tröjan är av kortare modell, vilket gör att den passar alldeles utmärkt till en hög byxa eller kjol.
    Kashmirkam medföljer utan kostnad.
    Passform: Onesize

    Stylingtips: Passar perfekt till både favorit byxorna eller sidenkjolen

    Material: 100% Kashmir

  • Tvättråd & Ursprung
    Färg Himmelsblå
    Tvättråd Kashmirplagg mår bästa av att vädras och man bör undvika att tvätta det alltför ofta -  Tvätta helst plagget i maskin och använd alltid fintvätt/ullprogram - Använd gärna tvättpåse - Tvätta aldrig över 30° eller centrifugera - Använd helst ulltvättmedel Delicate Wash, Wool & Silk från Steamery för att behålla mjukheten och återfetta fibrerna
    Ursprung Inre Mongoliet
    Lev Art Nr: jujmh05
  • Fråga om produkt
    Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
  • Om varumärket

    Ulrika & Gunilla träffades på gymnasiet i Trollhättan och det är vi som är grundare till 8 Design Cashmere. Vi har båda en inre drivkraft av att det är kul att göra affärer, där kärnan är goda relationer till varandra, leverantörerna och kunderna.

    Drömmen om att starta något eget har varit levande genom åren och när Ulrika med familj bodde i Asien under 5 år växte sig drömmen starkare. De goda relationerna som skapades i Asien möjliggjorde att steget blev enklare. Våra gemensamma erfarenheter ihop med längtan efter förändring gjorde att vi tryckte på startknappen – så växte 8 Design Cashmere fram.

    Trött på slit och släng gjorde att det hållbara alternativet blev självklart och då var kashmir det naturliga valet. Vi är oerhört noga med vilka som får leverera till oss, möjligheterna med detta material är oändliga det är bara vår fantasi som sätter gränser. Vår kärlek för kashmir, vårt engagemang och att vi hela tiden går vår egna väg har skapat vårt varumärke 8 Design Cashmere som vi är oerhört stolta över.