• Säker betalning via Klarna ♥

0

Väst Hedda L/XL Nougat

En stilren slätstickad v-ringad väst med ribbade kanter runt halsringning, ärm och nederkant.

Artikelnr: 14883
Inkl. moms:
2 200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  En stilren slätstickad v-ringad väst med ribbade kanter runt halsringning, ärm och nederkant. Sprund i sidorna och med en ett längre bakstycke, västen är i 100% kashmir. 
  Passform: Normal i storleken

  Stylingtips: Västen kan med fördel användas under deras Alicia kofta för ett fint kashmir set. Passa mycket fint över polo och till kavaj

  Material: 100 % Kashmir

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Nougat
  Tvättråd Kashmirplagg mår bästa av att vädras och man bör undvika att tvätta det alltför ofta -  Tvätta helst plagget i maskin och använd alltid fintvätt/ullprogram - Använd gärna tvättpåse - Tvätta aldrig över 30° eller centrifugera - Använd helst ulltvättmedel Delicate Wash, Wool & Silk från Steamery för att behålla mjukheten och återfetta fibrerna
  Ursprung Inre Mongoliet
  Lev Art Nr: vmh1021
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Ulrika & Gunilla träffades på gymnasiet i Trollhättan och det är vi som är grundare till 8 Design Cashmere. Vi har båda en inre drivkraft av att det är kul att göra affärer, där kärnan är goda relationer till varandra, leverantörerna och kunderna.

   

  Drömmen om att starta något eget har varit levande genom åren och när Ulrika med familj bodde i Asien under 5 år växte sig drömmen starkare. De goda relationerna som skapades i Asien möjliggjorde att steget blev enklare. Våra gemensamma erfarenheter ihop med längtan efter förändring gjorde att vi tryckte på startknappen – så växte 8 Design Cashmere fram.

   

  Trött på slit och släng gjorde att det hållbara alternativet blev självklart och då var kashmir det naturliga valet. Vi är oerhört noga med vilka som får leverera till oss, möjligheterna med detta material är oändliga det är bara vår fantasi som sätter gränser. Vår kärlek för kashmir, vårt engagemang och att vi hela tiden går vår egna väg har skapat vårt varumärke 8 Design Cashmere som vi är oerhört stolta över.