• Ny hemsida under uppbyggnad  ♥  Säker betalning via Klarna

0

Vicky Blazer 42 Svart

Snyggaste kimono-blazern med bälte i midjan som du kan knyta eller ta bort.

Artikelnr: 12405
Inkl. moms:
2 300 kr
1 150 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Snyggaste kimono-blazern med bälte i midjan som du kan knyta eller ta bort.Passform: Normal i storleken. Stylingtips: Matcha med Victoria Trouser för en komplett look.  Material: 77% Polyester, 18% Rayon, 5% Spandex.Tillverkad: KinaTvättråd: Tvättas separat ut och in. Använd tvättmedel utan blekmedel.  Forma medan den är blöt. Kan krympa, max 5%.  Art no: 700601

 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Twist & Tango startade 1995 i Göteborg baserat på visionen att skapa ett varumärke för kvinnor med en enkel och tidlös inställning till modernt mode. Den signifikanta stilen för varumärket är den skandinaviska minimalismen och enkla mönster blandade med spännande tryck representerade genom de karakteristiska kärnvärdena:
  FUN, SIMPLE, PERSONAL & FEMININE.

  Twist & Tango har länge arbetat med hållbarhet, vilket resulterade i Sustainable Collection som lanserades 2015. Idag arbetar varumärket med återvunnen polyester, ekologisk bomull och tencel från hållbara odlingar. Twist & Tango är även måna om hur verksamheten, leverantörer och andra affärspartners påverkar människor och dess omgivande. Att ta ett socialt och miljömässigt ansvar är en väsentlig skyldighet för en fortsatt lönsamhet och tillväxt, liksom att arbeta för en mer hållbar modebransch genom att agera i enlighet därmed.