• HEMSIDAN ÄR UNDER UPPDATERING!       STAY TUNED     KONTAKTA BUTIKEN FÖR MER INFORMATION ♥

0

Violet Tencel Tee S

Chambray Blue.

Artikelnr: 1003317S
Inkl. moms:
800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Chambray Blue

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Chambray Blue
  Tvättråd
  Ursprung Indien
 • Fråga om produkt
  Har du frågor om detta plagget, kan du ställa den här.
 • Om varumärket

  Tron på att vi kan förändra världen

  När jag ser tillbaka 50 år inser jag att min fars inställning var hopplöst före sin tid. Att försöka revolutionera textilindustrin – genom att erkänna ett ansvar för miljön, bomullsbönderna och människorna som arbetar i textilfabrikerna. Men det är värderingar som har format en affärsmodell som många andra avundas idag. Allt på grund av en naiv tro på att vi kan göra skillnad.

  Redan som ung lärde jag mig att ett företag utan syfte att göra gott aldrig kommer att bli ett framgångsrikt företag. Att skillnaden mellan bra och dåliga affärer inte har med vinster att göra. Jag lärde mig att kvalitet tar tid och att det återspeglas i produkten. Och, jag insåg att med en kunskapstörst och en vilja att ständigt utvecklas och förbättra det vi gör, kan vi faktiskt göra skillnad.

  Jag tog med mig dessa insikter när vi startade KnowledgeCotton Apparel 2008. Tyvärr förstod ingen riktigt vad vi gjorde. Många skakade på huvudet och tittade på oss – "allvarligt, ekologiska herrkläder...?!" Vi kämpade verkligen. Mest av allt kämpade vi med vårt självförtroende. Men jag hade inte lärt mig att ge upp när det var svårt. Från dag ett var jag omgiven av människor som delade min dröm. Med människor som fortfarande finns vid min sida. Jag kände mig skyldig att få det att fungera och ville visa alla att vi kunde klara det här tillsammans.

  Under åren har världen förändrats. Fler och fler människor vänder ryggen åt massproducerade varor av låg kvalitet och låga priser. Konsumenternas beteende förändras och värderingar som hållbarhet och ansvar blir krav. Samma saker som vi har pratat om i 50 år är plötsligt på allas läppar. Vi är inte längre ensamma i vår strävan.

  Kanske har vi formats av vårt skandinaviska arv. Genom närheten till naturen, de hårda förhållandena, kampen för överlevnad. Kanske bär vi med oss ​​en förståelse för behovet av balans. Av samarbete som en nyckelfaktor för framgång. Här på KnowledgeCotton Apparel uppskattar vi vikten av mänskliga aspekter som familj, vänskap och kärlek. Vi tror verkligen på skandinaviska ideal om jämlikhet, rättvisa och respekt. För vi delar alla ett gemensamt ansvar för framtiden. Med engagemang och en ibland naiv tro – kan vi faktiskt förändra världen tillsammans.

  // Mads Mørup, grundare & VD

   

  Kläder från Knowledge Cotton Apparel kommer snart...