0

Acapulco XL

Du behöver inte besöka Acapulco, Scampis ultra-tillplattade och figurnära simdräkt, inspirerad av Stilla havets mexikanska pärla.

Artikelnr: 1003161XL
Inkl. moms:
1 800 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Du behöver inte besöka Acapulco, Scampis ultra-tillplattade och figurnära simdräkt, inspirerad av Stilla havets mexikanska pärla. Deras bästsäljande baddräkts vadderade kupor och draperade siluett omfamnar dina vackra kurvor för en elegant look. Det dolda magen och bröststödet kommer att framhäva din strandlinjelook. Ta bort remmarna för att koppla av i skuggan.
  Passform: Något liten i storleken, om du väljer mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer en över

  Material: 78 % ECONYL® regenererad polyamid, 22 % Elastan
  Tyget uppnår STANDARD 100 från OEKO-TEX och UPF 50

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Black
  Tvättråd Handtvätt plagget efter varje användning med ett milt tvättmedel utan blekmedel. Blötlägg inte plagget för länge. Efter varje användning, skölj flera gånger och låt dropptorka i skuggan. Vrid eller vrid aldrig plagget och använd aldrig en torktumlare. Var försiktig med solkrämer eftersom de har förmågan att förstöra tyget. Följ dessa instruktioner så håller dina badkläder livet ut.
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Scampi grundades 1983 och är ett exklusivt, svenskt badklädesmärke som erbjuder unika och miljömedvetna badkläder och strandkläder för dig med äventyrligt sinne. Vi står för en uppdaterad, tidlös och elegant skandinavisk look med ikoniska ränder och en stil som för tankarna till klassiska badorter världen över. Designad och inspirerad av äventyrare - gjord för att upptäcka nya platser och simma i okända hav.

  All design sker i vår egen Stockholmsstudio med unika tryck för varje säsong och tillverkas under rättvisa förhållanden i Europa av återvunna italienska tyger av högsta kvalitet. Scampis mix and match-system gör det möjligt för dig att sätta ihop en unik strandlook som reflekterar din individuella stil och form perfekt.

  Vi vill hjälpa till att rädda de platser vi älskar att besöka och därför använder vi tyger gjorda av återvunna material av högsta kvalitet. Tillverkade i Italien av övergivna fisknät som driver runt och förorenar våra hav presterar våra tyger faktiskt bättre än andra och har högsta motståndskraft mot påverkan av sol, klor och solskyddsfaktor, alltid med UPF 50. Bättre för dig, bättre för vår jord.

  Scampi revolutionerade badkläder för över 30 år sedan när vi introducerade mix and match konceptet för att du ska kunna hitta din unika stil som reflekterar din person och form perfekt. Idag är vårt mål att göra det igen genom att bli det mest hållbara och rättvisa badmärket på marknaden.