0

Fraktvillkor

Priser
De priser som anges på www.kardborren.se anges inklusive mervärdesskatt (moms). Priset för frakt är 70 kr (SEK) om inte annat anges.
Särskilda avgifter tillkommer för fakturaupplägg, paket som beställs mot Postförskott/Efterkrav samt för outlösta paket.
 
Leverans 
Kardborren använder Postnord för alla försändelser. Paket skickas till närmaste utlämningsställe. När paketet finns för uthämtning skickas ett sms med information om löpnummer till det mobiltelefonnummer som angivits vid beställningen. Ta med dig giltigt foto-ID och avi eller ditt sändningsnummer till det anvisade Servicestället för att lösa ut din beställning.

Normal leveranstid är 2 – 4 arbetsdagar från det att Kardborren har bekräftat din beställning via e-post. I samband med att din order skickas från Kardborren skickas ett mail till angiven mailadress. Har du inte fått något mail så ber vi dig kontrollera mappen för skräppost. Paketet borde då nå dig inom 2 arbetsdagar. Under rea- och kampanjperioder kan leveranstiden bli något längre. Om du mot förmodan inte har erhållit din leverans inom 7 arbetsdagar ber vi dig att kontakta Kardborren.
Med hjälp av spårnumret i din leveransbekräftelse kan du alltid se vart din order är tills dess att du hämtat ut den.

Hämta i butiken
Vill du hellre hämta din order i vår butik väljer du alternativet "hämta i butik". Det kostar ingenting och du får ett mail eller ett SMS när din order är klar att hämtas.

Hemleverans
Är ett annat kostnadsfritt fraktsätt där vi levererar hem ditt köp inom Kalmar med omnejd om 10 km från butiken. För att ta del av detta kostnadsfria fraktalternativ ange koden HEMLEVERANS vid utcheckningen.

Ej utlösta paket och försändelser
Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till Kardborren. Om detta sker debiteras du en avgift på 300 kr (SEK) för kostnader hänförliga till Kardborrens administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.