0

Ayumi Blouse

Ayumi -blusen är avskuret från vårt mest klassiska siden/stretch och har ett vattenfall runt halsen tillsammans med våra signaturärmar med dubbla lager, manschett och metallknapp.

Artikelnr: 22407
Inkl. moms:
2 200 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Ayumi -blusen är avskuret från vårt mest klassiska siden/stretch och har ett vattenfall runt halsen tillsammans med våra signaturärmar med dubbla lager, manschett och metallknapp. Framkroppen är skuren på förspänning och det finns en dold dragkedja i nacken.
  Passform: Normal i storlekenStylingtips: Underbar och passar till både kjol och byxor

  Material: 93 % siden, 7 % elastan

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Bluegrey
  Tvättråd Steama gärna - kemtvätt P - handtvätt - handtvätt i tvättmaskin - använd ett tvättmedel som är för siden som återfuktar plagget - torktumla inte - ingen blekning -  hängs på galge för torkning
  Ursprung Kina
  Lev Art Nr: 8006-09
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Ahlvar Gallery är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av Frida Ahlvarsson, en designer som följde sin dröm om att skapa tidlösa och vackra kläder, främst blusar av det exklusiva materialet siden.

  Deras kläder tillverkas i Kinas mest kända sidenfabrik. För att kunna göra kläder med hög kvalitet och oklanderlig finish tror de på vikten av kunskap och erfarenhet och arbetar därför med de mest professionella arbetarna i branschen. De är stolta över att deras kläder tillverkas i en fabrik med endast välbetalda arbetare som har lång erfarenhet från sidenproduktion.


  Underbara kläder som håller en livstid om du tar hand om dom.