0

Bamboo Bedding Set single - White

Movesgoods fantastiska klassiska bäddset i ett silkesmjukt bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 400TC.

Artikelnr: 15809
Inkl. moms:
1 000 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Movesgoods fantastiska klassiska bäddset i ett silkesmjukt bambu lyocell-tyg med en trådtäthet på 400TC. Det miljövänliga materialet andas, är allergivänligt, värmereglerande och antibakteriellt, vilket gör det perfekt för att sova i. Vi kan garantera en supermjuk och skön upplevelse.

  Storlek påslakan: 150x210 cm
  Storlek örngott: 50x60 cm

  Material: 100% Bambu lyocell
  Trådtäthet 400TC

  Setet innehåller:
  1 påslakan + 1 örngott 

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg White
  Tvättråd 30° maskintvätt - tvättas med avig sidan ut - tvättas med liknande färger - klormedel får ej användas - torktumlas lågtemp - strykjärn 1 prick - kemtvätt P
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Movesgood är till för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse våra kunder med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet med en längre livscykel. Vi drivs av vårt syfte och motivation till förändring och medvetenhet om de sociala och miljöfrågorna inom modeindustrin.

   

  Vi skapar medvetet plagg som är mjuka och vackra med hållbara och etiska metoder i centrum. Vi anser oss vara en del av rörelsen som arbetar för att förbättra modebranschen och är stolta över att endast använda miljövänliga material och metoder; hantera vår försörjningskedja noggrant genom vår Lean Production-modell; använda partnerfabriker med bra arbetsförhållanden; och letar kontinuerligt efter sätt att minska vår påverkan på planeten utan att kompromissa med design och kvalitet. Vi har tagit fram Movesgood Manifest nedan som beskriver hur vi gör vår del.