0

Bamboo Pillowcase x 2 - White

Vårt klassiska örngott (x 2 st) i ett silkesmjukt bambu lyocell-tyg med en trådtäthet 400TC.

Artikelnr: 15811
Inkl. moms:
450 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Vårt klassiska örngott (x 2 st) i ett silkesmjukt bambu lyocell-tyg med en trådtäthet 400TC. Det exklusiva materialet andas, är värmereglerande, allergivänligt och har antibakteriella egenskaper, vilket gör det perfekt att sova i. Vi kan garantera en supermjuk, miljövänlig och skön upplevelse.

  Storlek: 50x60 cm

  Material: 100% Bambu lyocell
  Trådtäthet på 400TC

   

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg White
  Tvättråd 30° maskintvätt - tvättas med avig sidan ut - tvättas med liknande färger - klormedel får ej användas - torktumlas på låg värme - strykjärn 1 prick
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  Movesgood är till för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse våra kunder med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet med en längre livscykel. Vi drivs av vårt syfte och motivation till förändring och medvetenhet om de sociala och miljöfrågorna inom modeindustrin.

   

  Vi skapar medvetet plagg som är mjuka och vackra med hållbara och etiska metoder i centrum. Vi anser oss vara en del av rörelsen som arbetar för att förbättra modebranschen och är stolta över att endast använda miljövänliga material och metoder; hantera vår försörjningskedja noggrant genom vår Lean Production-modell; använda partnerfabriker med bra arbetsförhållanden; och letar kontinuerligt efter sätt att minska vår påverkan på planeten utan att kompromissa med design och kvalitet. Vi har tagit fram Movesgood Manifest nedan som beskriver hur vi gör vår del.