0

Big Waffle Hand Towel Dusty Mint

Denna produkt har utvecklats för att göra en mjuk och bekväm gäst- och handduk med ett designat uttryck med stor uppsugningsförmåga.

Artikelnr: 1003275
Inkl. moms:
250 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Denna produkt har utvecklats för att göra en mjuk och bekväm gäst- och handduk med ett designat uttryck med stor uppsugningsförmåga. Designad med en rem för enkel upphängning.
  Mått: 50x75 cm

  Material: 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull

 • Tvättråd & Ursprung
  Färg Dusty Mint
  Tvättråd
  Ursprung
 • Fråga om produkt
 • Om varumärket

  I The Organic Company jobbar vi med ekologisk bomull när det gäller!
  Vi gör noggrann design eftersom vi tror på det-mindre-men-bättre-sättet-att-leva.

  Ärlighet, transparens och en ambitiös önskan att göra skillnad är en stensäker grund för företaget, som grundades av entreprenören Joy Vasiljev 2007.

  Sedan dess har företaget utvecklat en stor kollektion av ekologiska textilier för hemmet, som inkluderar textilier för badet, köket, resor och meditation. Produkterna är designade av The Organic Company och, från tid till annan, samdesignade med utvalda danska designers.

  Alla produkter är gjorda av ekologisk bomull och certifierade med den internationella ekologiska standarden GOTS (Global Organic Textile Standard). Denna standard fokuserar på 2 huvudområden; miljö och socialt ansvar, och garanterar att alla tyger är fria från gifter och tungmetaller, och att internationella arbetstagares rättigheter respekteras.